Fotografie Cursussen
speciaal voor smartphone!

Gratis Smartphone Fotografie Cursus

Deze gratis fotografiecursus moet je gedaan hebben!

 

De basis van fotografie

 

‘Gewoon even op het knopje drukken’. Klopt, zo kun je inderdaad een foto maken, tegenwoordig ook met elke smartphone. En gelukkig zijn de telefoons tegenwoordig zo goed dat je daarmee al best prima foto’s krijgt. Maar kan het ook beter?

 

Hoe werkt fotografie eigenlijk?

 

Fotografie is een combinatie van een aantal principes. En als je die in de basis begrijpt kun je ook bewust meer invloed uitoefen op je fotografie en daarmee op het resultaat.

De combinaties van die verschillende factoren leiden ook tot totaal andere beelden. En als je ze niet echt doorgrond dan zal je regelmatig raar staan te kijken naar de resultaten van je fotografie.

 

Licht

 

De belangrijkste factor van fotografie is natuurlijk licht. Fotografie betekent ook letterlijk ’schilderen met licht’. In de fotografie gaat het eigenlijk altijd over twee dingen:

 

  1. De hoeveelheid licht die op de drager terecht komt
  2. De duur daarvan

 

De techniek in camera’s en tegenwoordig natuurlijk ook smartphones zorgt ervoor dat die combinatie, de we de belichting noemen, klopt.

 

Techniek

 

Een camera, maar ook bij smartphone fotografie, zorgt ervoor dat de belichting van je foto goed is. Dat doen camera’s door middel van 3 aparte factoren:

 

  1. Diafragma
  2. Sluitertijd
  3. ISO waarde

 

Die drie factoren kunnen in vele combinaties ingezet worden die allemaal weer hun eigen resultaten, voordelen en nadelen hebben.

 

Hoe zit het nou precies..?

 

Ja. Dat is dus wel een klein beetje ingewikkeld. Maar gelukkig zijn daar online fotogafie cursussen voor. Natuurlijk heeft Photo Class ook zo’n cursus en die is nog gratis ook!

 

Gratis Basiscursus (Smartphone) Fotografie

 

In de gratis basiscursus van Photo Class leer je op een heel toegankelijke wijze de gehele basis van fotografie. Voor cameragebruik maar ook voor smartphone fotografie. De theorie is immers hetzelfde. In aparte modules die je kunt kijken wanneer je wilt leer je de fijne kneepjes van de techniek van fotografie. En als je die onder de knie hebt snap jij precies waarom je camera of bijvoorbeeld iPhone 13 doet wat hij doet, maar ook hoe en waarom je de instellingen kunt aanpassen.

 

Perfecte resultaten met jouw smartphone fotografie!

 

Met de Gratis Basiscursus Smartphone Fotografie leer jij alle tips en tricks om stevig in je schoenen te staan als je met je telefoon gaat fotograferen.

De gratis cursus smartphone fotografie is de perfect start van jouw reis naar het maken van perfecte smartphone foto’s.

 

Kan ik nog meer leren?

 

Jazeker! Photo Class biedt verschillende fantastische online smartphone fotografiecursussen aan waarmee jij in no time werkelijk schitterende smartphone foto’s leert maken.

De cursussen van Photo Class zijn zeer betaalbaar (€ 9,99!) en je krijgt les van topfotograaf

Jeroen Swolfs.

Photo Class beidt de volgende online fotografie cursussen aan:

  1. iPhone
  2. Straatfotografie
  3. Smartphone voor Mama
  4. Photo Class: Dogs

Je hoeft zeker niet eerst de basiscursus gedaan te hebben om aan deze cursussen te starten maar het kan zeker geen kwaad om die kennis mee te nemen de online smartphone fotografiecursussen in.

Naar gratis basiscursus

Succes!

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en om het gebruik van de website te kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.