Fotografie Cursussen
speciaal voor smartphone!

Zo maak je coole foto’s met je telefoon

Hoe maak je coole foto’s met je telefoon?

Het kan namelijk zeker! De afgelopen jaren zijn telefoons zoveel vooruit gegaan wat betreft kwaliteit maar vooral ook wat betreft mogelijkheden dat je nu super coole foto’s met je telefoon kunt maken!

Wist je bijvoorbeeld dat je:

  • Kunt over- en onderbelichten met je telefoon
  • Kunt handmatig scherpstellen met je telefoon
  • Bewegingsonscherpte fotograferen met je telefoon
  • Panorama’s kunt maken met je telefoon
  • Dat je verschillende lenzen hebt op je telefoon

Dat zijn maar een paar nieuwe functies die de mogelijkheden van de meeste moderne smartphones tegenwoordig hebben.

Hoe leer ik de foto functies op mijn iPhone?

Je komt op zich best wel een eind met gewoon proberen. De foto’s die je maakt zijn toch digitaal dus je kunt ze zo weer missen als je niet tevreden bent maar je kunt er ook heel veel op je telefoon kwijt.

Het mooie is dat je een bewerkte foto ook altijd weer terug kunt brengen in je bewerkingen naar het origineel. Dus je hoeft niet bang te zijn voor fouten. Sterker nog: daar leer je van!

Op YouTube vind je ook best wel wat tutorials alhoewel de meeste in het Engels zijn. Dus dat wordt wel even zoeken, maar het is er wel.

Een smartphone fotografie cursus

Om echt snel te leren hoe je coole foto’s met je telefoon maakt zijn er online iPhone of smartphone fotografie cursussen. Daarmee krijg je in een paar uur alle tips & tricks uitgelegd over hoe je die coole foto’s maakt met je iPhone. Er zijn er best veel. Kijk naar de ervaring van de leraar en of haar of zijn stijl je bevalt, want je betaalt ervoor en moet er een tijdje naar kijken. Is het professioneel? Ziet het er netjes uit? Is het ook een beetje leuk of vooral saai? Wat kost het? Een aantal overwegingen om mee te nemen in je keuze.

Wat heb ik eraan?

Nou best veel. Want laten we wel wezen: de foto’s die je maakt met je telefoon zijn de herinneringen aan al je avonturen! En een camera heeft vrijwel niemand meer bij zich tegenwoordig. Dus je moet het voor de rest van je leven doen met de foto’s die je ooit maakte met je telefoon. Beter dat die dan supercool en waanzinnig mooi zijn! Je hebt er je leven lang plezier van. En natuurlijk vet om jouw coole smartphone foto’s op social media te kunnen delen.

Bij wie moet ik zijn voor de beste smartphone fotografie cursus?

Daar kunnen wij natuurlijk kort over zijn: bij Photo Class uiteraard! De iPhone cursus van Photo Class is echt super professioneel en ook heel leuk om te bekijken. Dat is ook waarom hij in slechts 2 jaar al meer dan 1000 keer is verkocht. Fotograaf Jeroen Swolfs is je leraar. Hij is bekend van zijn wereldwijde straatfotografie project Streets of the World, een van de grootste fotografie projecten ter wereld Daarnaast geeft hij fotografie les op de Vrije Universiteit, de Hogeschool van Amsterdam en de Vrije Academie. Dus met lesgeven zit het ook wel goed..:)

Wat voor cursussen smartphone fotografie zijn er?

Photo Class heeft verschillende cursussen smartphone fotografie. Voor iPhone maar ook voor Samsung.

Met al deze cursussen leer je waanzinnig veel over smartphone fotografie. En daardoor ga jij excelleren in het maken van de meest coole foto’s met je telefoon!

 

Veel plezier bij Photo Class!

MEER BLOGS

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en om het gebruik van de website te kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.