Fotografie Cursussen
speciaal voor smartphone!

Smartphone Fotografie Wandeling

Wat is er leuker dan een stad verkennen en schitterende foto’s maken? Als ware Amsterdammer vind ik het heerlijk om door de stad te zwerven met mijn iPhone 11 en te fotograferen wat ik, altijd toch weer onverwacht, tegenkom. Als professioneel fotograaf ken ik alle trucen van de camera op mijn telefoon die nodig zijn om kwalitatief hoogwaardige foto’s te maken die vrijwel niet meer te onderscheiden zijn van foto’s gemaakt met mijn spiegelreflex.

Na een van die smartphone fotografie stadswandelingen dacht ik: ‘He, hoe leuk zou het zijn als ik deze ervaring en kennis kan delen met anderen?’ Zo werd Photo Class: Smartphone Photo Walks geboren. Wandelingen door Amsterdam met een speciaal ontworpen app voor smartphone fotografie les.

Inmiddels zijn er alweer 3 smartphone fotografie wandelingen en is de app klaar en werkelijk supermooi geworden! De app leid je langs drie prachtige wandelingen door Amsterdam. Tijdens de wandeling start de app automatisch videos op bekende en minder bekende pareltjes van fotografie plekken in de stad. Op alle locaties krijg je een video in de app te zien met daarin een fotografie opdracht. De app bevat ook 6 videos met tips over smartphone fotografie gebruik waardoor je smartphone foto’s direct vooruit gaan.

Met Photo Class: Smartphone Photo Walks heb je dus én een leuke dag in Amsterdam met een prachtige wandeling maar leer je ook nog eens fotograferen als een smartphone fotografie pro. En het mooie is dat je niet alleen topfoto’s maakt van Amsterdam maar dat je smartphone fotografie vanaf dat moment voor altijd beter is, wat jou de beste herinneringen aan al jouw avonturen gaat opleveren. Dat is toch fantastisch?!

Ik hoop je gauw te zien in het mooie Amsterdam bij de Canal Walk over de magische grachten, de Red Light Walk over de spannende Wallen of bij de Zuidas Walk waar je de langste foto expositie ter wereld (Streets of The World – 300 meter lang) als leidraad gebruikt om dit fascinerende zakendistrict vast te leggen.

Veel plezier!

Jeroen Swolfs

 

MEER BLOGS

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en om het gebruik van de website te kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.