Fotografie Cursussen
speciaal voor smartphone!

Doe je eigen Newborn Shoot met Smartphone voor Mama!

Zelf je Newborn Shoot doen, kan dat?

Eerlijk is eerlijk, je wilt natuurlijk de mooiste foto’s hebben van het mooiste wat je ooit overkomen is: je kindje.

Als vader van Jack heb ik het meegemaakt en wat was (en ben) ik blij dat ik vele mooie foto’s heb van mijn kleine mannetje. Want voor je het weet zijn ze groot!

Foto’s maken van je kindje met je smartphone

Newborn shoots zijn super populair. En terecht. Het ziet er ook waanzinnig uit als je een serie foto’s laat maken van je kleintje. Maar dat is wel maar op één of wellicht meerdere momenten. Alle overige bijzondere en niet meer terugkerende momenten zul je het toch zelf moeten doen, tenzij je een fotograaf als nieuwe huisgenoot erbij wilt hebben. Maar lijkt me al druk genoeg met een kleintje.

Gelukkig heb jij een hele goeie camera op je telefoon zitten. En dat betekent dat je in potentie zelf ook magische foto’s kunt maken met je eigen smartphone.

Kan ik het zelf ook dan?

Ja. Het enige wat je moet doen is leren hoe het moet. En dat is zo gepiept. De apparatuur heb je al namelijk. Fotografie gaat primair maar over drie dingen:

  • Camera (heb je al op je phone)
  • Licht
  • Compositie

Opleiding tot smartphone fotograaf

Zelf heb ik gestudeerd aan de Academie voor Fotografie in Amsterdam. Daar heb ik heel veel geleerd maar ik werd dan ook fotojournalist. Dat hoef jij niet te worden. Je wilt alleen weten hoe je mooie foto’s maakt met je phone van je kind. En daar heb ik speciaal een hele leuke online cursus voor gemaakt.

Photo Class: Smartphone voor Mama

In deze topcursus van Photo Class leer jij in iets meer dan 2 uur alles wat je moet weten over het fotograferen van je kind(jes). De cursus bestaat uit korte videolessen die on demand en oneindig beschikbaar zijn. De cursus is als volgt opgebouwd:

  • Instellingen
  • Magisch Licht
  • Compositie
  • Praktijk
  • Fotobewerking

Samen met actrice en moeder Tanja Jess leer ik jou in no time hoe je waanzinnige foto’s gaat maken van al die bijzondere momenten waarbij je geen grote camera of professioneel fotograaf bij je hebt maar natuurlijk wel je smartphone! Zo heb jij altijd de mooiste foto’s van je kindje om te delen en te bewaren voor later, Scheelt je ook nog onwijs veel geld.

Geef een hengel in plaats van een vis

Dat is een bekend gezegde. Als jij zelf leert hoe je de mooiste Newborn foto’s maakt dan hoef jij nooit meer een fotograaf in te huren voor de hoofdprijs want je kunt het zelf net zo mooi. En op elk bijzonder moment dat jij wilt.

Duur?

Nee, juist goedkoop! Want voor maar € 19,99 leer jij alles wat je nodig hebt voor smartphone topfoto’s. Stukje goedkoper dan de honderden euro’s die je kwijt bent aan een fotograaf en de kennis blijft voor altijd bij jou!

Dus ga gauw naar de cursus en begin met het maken van pareltjes van foto’s van jouw newborn!

Met groet en veel plezier,

Jeroen

 

Photo Class

Photo Class is het online platform van topfotograaf Jeroen Swolfs en biedt betaalbare fotografiecursussen van hoge kwaliteit.

Photo Class heeft een uitgebreid cursusaanbod voor een mooie prijs. Je volgt al een fotografiecursus van beroemd fotograaf en Canon Influencer Jeroen Swolfs vanaf €9,99. Dus of je nou geïnteresseerd bent in het fotograferen van je huisdier, zelf prachtige foto’s wil maken van je kinderen, alles wil leren over iPhone fotografie of liever aan de slag gaat met straatfotografie, Photo Class heeft voor iedereen een betaalbare optie van hoge kwaliteit. Zo verras jij je vrienden en familie voortaan met ongelooflijke foto’s van alle onvergetelijke momenten uit jouw leven. En hangen bij jou straks je eigen unieke foto’s van professionele kwaliteit boven de bank!

 

MEER BLOGS

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en om het gebruik van de website te kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.