Fotografie Cursussen
speciaal voor smartphone!

Hoe maak je een mooie foto met je iPhone?

Foto’s maken met je iPhone is heel eenvoudig en leuk. Volg deze stappen om een mooie foto te maken met je iPhone:

  • Open de Camera-app op je iPhone. Je kunt deze app openen door op het Camera-icoontje op je startscherm te tikken.
  • Maak je scherm schoon en zorg ervoor dat je je iPhone op ooghoogte houdt. Zo krijg je de mooiste foto’s.
  • Zoek het onderwerp van je foto en richt je camera erop. Je kunt het onderwerp van je foto centreren door op het middelste punt van het scherm te tikken.
  • Maak gebruik van de focus- en belichtingsregeling door op het scherm te tikken en te verslepen. Zo kun je de scherpte van de foto aanpassen en de belichting aanpassen aan de omgeving.
  • Als je tevreden bent met hoe je foto eruit ziet, tik je op de ontspanknop om de foto te maken. Je kunt ook een langere opname maken door de ontspanknop ingedrukt te houden.
  • Bewaar je foto door naar je fotobibliotheek te gaan en de foto op te slaan. Je kunt ook direct delen op social media of de foto versturen via een app als WhatsApp.

Met deze stappen zou je gemakkelijk een foto moeten kunnen maken met je iPhone. Probeer verschillende instellingen uit en speel met de focus- en belichtingsregeling om de perfecte foto te maken.

Als je een handje hulp wilt met leren hoe je de mooiste foto’s maakt met je iPhone neem dan een kijkje op https://www.photoclass.nl

Daar vind je alle verschillende cursussen voor smartphone fotografie. Er is ook een speciale online cursus voor iPhone fotografie voor de zachte prijs van € 9,99.

Dan ben je in twee uurtjes een smartphone fotografie pro!

 

Veel plezier!

 

MEER BLOGS