Fotografie Cursussen
speciaal voor smartphone!

Panorama foto maken met iPhone

Hoe maak je een panorama foto met je iPhone?

Een panorama foto maken is een hele leuke manier om een groots landschap in beeld te brengen. iPhone heeft een special stand in de camera-app voor het maken van dit soort foto’s. Het is even een handigheidje dat je moet leren maar als je die in de gaten hebt kun je er hele leuke dingen mee doen en het zal je iPhone fotografie zeer verbeteren.

Het werkt het?

Je maakt een panoramafoto met je iPhone door de volgende stappen te volgen:

  1. Open de Camera-app op je iPhone en zorg dat het Panorama-modus is geselecteerd.
  2. Houd de iPhone verticaal en begin met het nemen van de foto aan de linkerkant.
  3. Beweeg de iPhone soepel en traag in de richting van de rechterkant, zonder te stoppen.
  4. Houd de beweging tot het einde van het panorama en beweeg de iPhone weer een stukje de andere kant op. Dan stopt het maken van de panorama en gaat je iPhone  automatisch de foto afmaken.

Belangrijk: beweeg de iPhone traag en regelmatig, zonder te stoppen, voor de beste resultaten. En blijf met het pijltje op de gele lijn. Als je teveel op en neer gaat met je telefoon dan mislukt het panorama.

Wil je precies leren hoe je een mooi panorama maakt? Daarover zit een video in de speciale online iPhone fotografie cursus van Photo Class. Er is nog veel meer over te vertellen namelijk maar sommige dingen kun je beter zien dan lezen.

In deze smartphone fotografie cursus leer je alles wat er te leren is over het maken van prachtige iPhone fotografie. En dat voor maar € 9,99!

Je vindt alles over deze leuke online fotografie cursus gegeven door beroemd straatfotograaf Jeroen Swolfs hier.

Over Photo Class

Photo Class heeft verschillende cursussen smartphone fotografie. Voor iPhone maar ook voor Samsung.

Met al deze cursussen leer je waanzinnig veel over smartphone fotografie. En daardoor ga jij excelleren in het maken van de meest coole foto’s met je telefoon!

MEER BLOGS

 

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en om het gebruik van de website te kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.