Fotografie Cursussen
speciaal voor smartphone!

Wat is er beter aan de camera van de iPhone 13?

Is de camera van de iPhone 13 beter geworden?

De iPhone 13 is de nieuwste versie van Apple’s iconische smartphone en het is geen geheim dat een van de belangrijkste kenmerken van het apparaat de camera is. Dit jaar heeft Apple veel verbeteringen aangebracht aan de camera’s van de iPhone 13, waardoor het nog gemakkelijker is om prachtige foto’s en video’s te maken.

Verbeterde groothoeklens iPhone 13

Een van de grootste verbeteringen van de camera van de iPhone 13 is de verbeterde groothoeklens. Deze lens heeft nu een diafragma van f/1.5 in vergelijking met f/1.6 op de iPhone 12, waardoor er meer licht binnenkomt en de foto’s helderder en scherper worden. Bovendien is de groothoeklens van de iPhone 13 ook uitgerust met sensor-shift beeldstabilisatie, wat betekent dat de lens fysiek kan bewegen om bewegingsonscherpte te corrigeren, waardoor er zelfs bij weinig licht heldere en scherpe foto’s kunnen worden gemaakt.

Macrofotografie iPhone 13

Een andere verbetering van de camera van de iPhone 13 is de mogelijkheid om macrofoto’s te maken. Met de iPhone 13 kun je nu scherpstellen op onderwerpen die zich op slechts enkele centimeters van de lens bevinden, waardoor je close-upfoto’s kunt maken van dingen zoals bloemen, insecten en andere kleine onderwerpen. Deze functie is vooral handig voor liefhebbers van natuurfotografie en voor iedereen die graag creatief wil zijn met hun fotografie.

Betere videos met iPhone 13

Een andere belangrijke verbetering van de camera van de iPhone 13 is de cinematografische modus. Hiermee kunt u prachtige video’s maken met een professionele look en feel. De modus maakt gebruik van de geavanceerde beeldverwerking van de iPhone 13 om de achtergrond van de video wazig te maken, wat een prachtig bokeh-effect creëert en uw onderwerp scherp in beeld houdt. Bovendien kunt u met de cinematografische modus de scherpstelling en belichting tijdens het filmen handmatig aanpassen, wat resulteert in nog meer controle over uw opnamen.

Nieuwe opties software iPhone 13

Ten slotte heeft Apple ook enkele softwarematige verbeteringen aangebracht aan de camera van de iPhone 13. De camera-app heeft nu nieuwe filters en effecten om te gebruiken, evenals nieuwe bewerkingshulpmiddelen, waardoor u uw foto’s en video’s nog verder kunt verbeteren. Bovendien heeft Apple ook de nachtmodus verbeterd, waardoor u bij weinig licht nog betere foto’s kunt maken.

Conclusie

Kortom, de camera van de iPhone 13 is een van de meest opvallende kenmerken van het apparaat en Apple heeft veel verbeteringen aangebracht om ervoor te zorgen dat gebruikers de best mogelijke fotografie-ervaring hebben. Of je nu een professionele fotograaf bent of gewoon graag foto’s maakt met je smartphone, de iPhone 13 biedt veel nieuwe functies en verbeteringen die het een uitstekende keuze maken voor iedereen die op zoek is naar de beste camerakwaliteit.

Als je precies wilt weten hoe de fotografie werkt op iPhone dan leer je dat heel makkelijk in de online smartphone fotografie cursus voor iPhone van Photo Class. Naast deze techniek behandelt de cursus alles wat er te weten valt voor mooie iPhone foto’s. Nog meer goed nieuws: deze online fotografie cursus kost maar € 9,99!

Je vindt alles over deze leuke online fotografie cursus gegeven door beroemd straatfotograaf Jeroen Swolfs hier.

Over Photo Class

Photo Class heeft verschillende cursussen smartphone fotografie. Voor iPhone maar ook voor Samsung.

Met al deze cursussen leer je waanzinnig veel over smartphone fotografie. En daardoor ga jij excelleren in het maken van de meest coole foto’s met je telefoon!

MEER BLOGS

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en om het gebruik van de website te kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.