Fotografie Cursussen
speciaal voor smartphone!

De Burst functie op iPhone

Wat is de Burst functie?

De Burst functie op iPhone is een handige fototool die gebruikers in staat stelt om snel meerdere foto’s achter elkaar te maken. Het is vooral handig voor momenten waarop je snel bewegende onderwerpen wilt vastleggen, zoals bij sportevenementen of wanneer je foto’s maakt van kinderen of huisdieren.

Hoe gebruik je de Burst functie?

Om de Burst functie te gebruiken, houd je gewoon de sluiterknop op de iPhone-camera ingedrukt. De camera neemt dan meerdere foto’s achter elkaar op, met een snelheid van ongeveer 10 frames per seconde. Na het maken van de foto’s, verschijnt er een kleine previewstrip onder aan het scherm waarop je de foto’s kunt bekijken en selecteren welke je wilt bewaren.

Slimme selectie bij Burst

Een ander voordeel van de Burst functie is dat het ook slimme selectie biedt. Dit betekent dat de iPhone automatisch de beste foto’s selecteert op basis van factoren zoals scherpte, belichting en gezichtsuitdrukkingen. Dit maakt het gemakkelijker om de beste foto’s te vinden en te bewaren, en bespaart ook ruimte op je iPhone-opslag.

Hoe selecteer je een foto uit een Burst?

Het selecteren van een foto uit een Burst op iPhone is een eenvoudig proces en kan op twee manieren worden gedaan:

Optie 1: Handmatig selecteren

  1. Open de Foto’s app op je iPhone.
  2. Zoek de Burst-foto die je wilt bekijken en tik erop om deze te openen.
  3. Tik op de “Selecteer” knop onder aan het scherm.
  4. Blader door de foto’s en selecteer de foto’s die je wilt bewaren door erop te tikken. De geselecteerde foto’s hebben een blauwe markering.
  5. Tik op “Gereed” om de geselecteerde foto’s op te slaan. De geselecteerde foto’s worden automatisch opgeslagen in een apart album genaamd “Geselecteerd”.

Optie 2: Automatisch selecteren

  1. Open de Foto’s app op je iPhone.
  2. Zoek de Burst-foto die je wilt bekijken en tik erop om deze te openen.
  3. Tik op de “Selecteer” knop onder aan het scherm.
  4. Tik op “Selecteer beste foto’s”. De iPhone selecteert dan automatisch de beste foto’s op basis van verschillende factoren zoals scherpte, belichting en gezichtsuitdrukkingen.
  5. Tik op “Gereed” om de geselecteerde foto’s op te slaan.

Het selecteren van een foto uit een Burst op iPhone is dus heel eenvoudig en kan op twee manieren worden gedaan: handmatig of automatisch. Het proces is snel en gemakkelijk, waardoor het bekijken en selecteren van de beste foto’s uit een Burst een leuke en stressvrije ervaring wordt.

Conclusie

Kortom, de Burst functie op iPhone is een handige tool voor fotografie liefhebbers die snel bewegende onderwerpen willen vastleggen. Het biedt niet alleen de mogelijkheid om snel meerdere foto’s achter elkaar te maken, maar ook slimme selectie voor de beste resultaten.

Online iPhone fotografie cursus

Als je precies wilt weten hoe de fotografie werkt op iPhone dan leer je dat heel makkelijk in de online smartphone fotografie cursus voor iPhone van Photo Class. Naast deze techniek behandelt de cursus alles wat er te weten valt voor mooie iPhone foto’s. Nog meer goed nieuws: deze online fotografie cursus kost maar € 9,99!

Je vindt alles over deze leuke online fotografie cursus gegeven door beroemd straatfotograaf Jeroen Swolfs hier.

Over Photo Class

Photo Class heeft verschillende cursussen smartphone fotografie. Voor iPhone maar ook voor Samsung.

Met al deze cursussen leer je waanzinnig veel over smartphone fotografie. En daardoor ga jij heel snel vooruit in het maken van de meest coole foto’s met je telefoon!

MEER BLOGS

 

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en om het gebruik van de website te kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.