Fotografie Cursussen
speciaal voor smartphone!
Smartphone Fotografie Tours
Tickets

Boek Nu
 

Leer perfecte smartphone foto’s maken met je team in magisch Amsterdam!

Leer met jouw team alles wat je nodig hebt om met je SMARTPHONE de mooiste foto’s te maken tijdens een prachtige wandeling door Amsterdam begeleid door topfotograaf Jeroen Swolfs!

Boek Nu

Locatie: De Smartphone Citywalk start om 9:00 of om 14:00 in een van onze prachtige locaties in hartje Amsterdam. Je kunt Smartphone Citywalks natuurlijk ook starten vanuit je eigen locatie.

  • Je Citywalk begint met een theorielessen over de tips & tricks van smartphone fotografie, licht en compositie door Jeroen Swolfs.
  • Je team gaat fotograferen onder begeleiding van Jeroen Swolfs. De Citywalks App leid je naar de mooiste plekken in Amsterdam en geeft je opdrachten tijdens jouw wandeling.
  • Aan het einde van de Citywalk zie je de foto’s terug in een professionele presentatie a la Perfecte Plaatje van alle deelnemers en is er eventueel een winnaar!

Morning Walk

09:00Start Citywalk Locatie
09:00 – 10:00Presentatie en les
10:00 – 10:30Uitleg Citywalk en start
10:30 – 12:00Citywalks
12:00 – 13:00Pro presentatie deelnemers
13:00Einde Citywalk

Afternoon Walk

14:00Start Citywalk Locatie
14:00 – 15:00Presentatie en les
15:00 – 15:30Uitleg Citywalk en start
15:30 – 17:00Citywalks
17:00 – 18:00Pro presentatie deelnemers
18:00Einde Citywalk

 

Smartphone Citywalks

Kies uit 3 walks, allen met garantie op fantastische foto’s!

Red Light Walk

De beroemde en beruchte Wallen van Amsterdam! Het kloppend hart van het toerisme van deze oude wereldstad. Hier is Amsterdam ooit begonnen en dat zie je terug in de schitterende architectuur en de huizen die soms teruggaan naar de 11e eeuw! Op deze route staan de mensen van Amsterdam en de reportage stijl centraal. In de nauwe steegjes van de Wallen kom je typische Amsterdamse taferelen tegen en op de grachtjes varen bootjes en zwemmen zwanen. De App wijst je de weg! Op 5 minuten lopen vanaf onze locaties zie je Amsterdam in haar volle glorie.

Zuidas Walk

Ben je in New York of London? Het is de Amsterdamse Zuidas! In dit fascinerende gebied speelt architectuur natuurlijk een grote rol. Een aantal van de meest in het oog springende gebouwen van Nederland vind je op de Zuidas.

Maar de Zuidas is veel meer dan alleen maar een zakendistrict. Er wonen, werken en leven hier duizenden mensen die je gaat meenemen in jouw verhaal over dit energieke stadsdeel. Deze inspirerende walk gebruikt de langste expositie ter wereld als jouw leidraad: Streets of the World – Zuidas.

Aan de hand van de schitterende straatfoto’s van Jeroen Swolfs, die daar in een 250 meter lange expositie ten toon gesteld staan, krijg jij jouw opdrachten en leer je de Zuidas op een geheel nieuwe wijze bekijken en vastleggen!

Canal Walk

Vanaf de start op de Dam loop je met de Citywalks App de rust van de grachtengordel in. Ontdek bekende en geheime plekken op de eeuwenoude Herengracht, Leidsegracht en Prinsengracht. De fantastische panden en magische grachten met hun woonboten garanderen bijzondere foto’s. De hele route zit boordevol met curieuze kleine winkeltjes en Amsterdammers die in de 9 Straatjes met hun dagelijkse beslommeringen bezig zijn. Esthetische fotografie op haar best!

Het leukste aan de opdracht was toestemming vragen. Met elkaar in gesprek. Mensen zijn blij en open. Persoonlijke connectie dus. Gebruikte apparatuur: Huawei mobiele telefoon.

Peter van Harmelen (28)

I really like the class and the energy you bring into it. I really appreciate this activity with the team and participate gladly

Angie Livingston (22)

Nieuwsgierig naar de mooie plaatjes? Zie hier enkele prachtige foto's. Gaaf hè? Wij kunnen nu al niet wachten tot volgende week. Dan komt de categorie Portretten!

Claudia Hupschnitz (56)

Ik vond het erg leuk om aan mee te doen, getriggerd te worden om goed over je keuzes na te denken. Weet zeker dat mijn vakantie-albums wat mooier gaan worden na PhotoClass!

Jurriaan Sleurink (38)

Het voelt al meteen professioneler zo 😁 Was hartstikke leuk om smartphone fotografie te verdiepen en ik ben heel blij met het resultaat

Henk Ottervanger (34)

Photo Class: Smartphone Citywalks door topfotograaf Jeroen Swolfs

Jeroen Swolfs (1974) studeerde Rechten en Fotojournalistiek. In 2009 startte Jeroen Swolfs zijn wereldwijde fotoproject Streets of the World waarvoor hij in 7 jaar tijd naar 195 landen reisde om het straatleven op een positieve manier in beeld te brengen. National Geographic maakte een documentaire over Streets of the World. In 2017 kwam het fotoboek van Streets of the World uit en Jeroen schreef een boek over zijn reizen. In 2019 organiseerde Streets of the World de grootste foto expositie ter wereld in Dubai en London. Jeroen Swolfs is Canon Influencer, TEDx spreker, ondernemer en geeft les aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de Vrije Academie.

Veelgestelde vragen

Geen antwoord op je vraag? Stuur een mail naar info@photoclass.nl

Kan ik Smartphone Citywalks ook doen met mijn team/ bedrijf?

Jazeker! Voor teams/ clubs en corporates heeft Photo Class custom made opties. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gaat Photo Class: Citywalks door met slecht weer?

Photo Class: Citywalks gaat met elk weertype door want je kunt met elk soort weer prachtige foto's maken als je weet wat je doet. Maar kleed je wel op het weer van de dag en neem bij regen een paraplu mee!

Wanneer kan ik kiezen welke route ik wil lopen?

Tijdens de introductie krijg je verdere uitleg over de routes en voorbeelden van de fotografie die erbij hoort. Je maakt daarna je keuze en begint aan je walk.

Hoe werkt de App?

Je download de app op je telefoon en wordt dan met videos van Jeroen begeleid door je walk

Kan Jeroen er ook live bij zijn?

Jazeker. er zijn verschillende opties voor bedrijven waar Jeroen ook persoonlijk aanwezig is om jouw team de kneepjes van het vak te leren.

Kunnen we ook starten en eindigen vanuit onze eigen locatie?

Het is natuurlijk ook mogelijk om bij jullie te starten. De walk begint wel altijd op de Dam.

Met welke smartphone kun je meedoen aan Citywalks?

Je kunt met elke smartphone meedoen aan Photo Class
Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en om het gebruik van de website te kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.