Fotografie Cursussen
speciaal voor smartphone!
Smartphone Photography Tours
Tickets

Ontdek magisch Amsterdam en leer fotograferen als een smartphone pro!

Leer alles wat je moet weten van topfotograaf Jeroen Swolfs (NatGeo) over SMARTPHONE fotografie. Maak fantastische foto’s tijdens een begeleide stadswandeling met onze unieke app in prachtig Amsterdam!

Start: De Dam, Amsterdam: Start je Smartphone Citywalk stadswandeling wanneer je wilt in het hart van magisch Amsterdam. de app start automatisch bij aankomst op de Dam. Veel plezier!

  • Je stadswandeling begint met het bekijken van de Educatie Videos vol met handige tips en tricks over essentieel functies op je telefoon voor geweldige fotografie. Je kunt e bekijken waar en wanneer je wilt voordat je je Walk start.
  • Start je Smartphone Citywalk waneer je wilt. De app start automatisch als je hem activeert op de Dam in Amsterdam
  • Ontdek de meest mooie, bekende en onbekende plekjes in Amsterdam, met jezelf, je partner of je familie!
  • Leer alles over het maken van waanzinnige smartphone foto’s van NatGeo fotograaf Jeroen Swolfs, beroemd van zijn wereldwijde straatfotografie project Streets of the World.
  • Duik in de opdrachten die Jeroen Swolfs je geeft in de video’s die je te zien krijgt tijdens de stadswandeling en lever je mooiste foto’s in voor bijzondere prijzen!

De Canal Walk & De Red Light Walk

twee sublieme stadswandelingen lang de wereldberoemde grachten of de Wallen van Amterdam en door het 1000 jaar oude centrum van deze wereldstad.

Je smartphone is genoeg

Je hebt ‘m altijd bij je, klaar om topfoto’s mee te maken! Met je telefoon in de aanslag ben jij helemaal klaar om de bijzondere locaties van je Citywalk vast te leggen als een expert!

Canal Walk

Je begint je wandeling langs de vredige grachten met hun unieke grachtenpanden, woonboten en talloze winkeltjes. Neem een pauze op een van de terrasjes of in de kroegjes op historische grachten als de Herengracht, Leidsegracht en Prinsengracht. Gegarandeerd prachtige foto’s!

Red Light Walk

De beroemde en beruchte Wallen van Amsterdam! Het kloppend hart van het toerisme van deze oude wereldstad. Hier is Amsterdam ooit begonnen en dat zie je terug in de schitterende architectuur en de huizen die soms teruggaan naar de 11e eeuw! Op deze route staan de mensen van Amsterdam en de reportage stijl centraal. In de nauwe steegjes van de Wallen kom je typische Amsterdamse taferelen tegen en op de grachtjes varen bootjes en zwemmen zwanen. De App wijst je de weg! Op 5 minuten lopen vanaf onze locaties zie je Amsterdam in haar volle glorie.

Ik had geen idee dat ik zulke mooie foto's kon maken!

Peter van Harmelen (28)

Wat mij verbaasde was dat er zoveel functies op mijn telefoon zitten waar ik niks van wist. Heel waardevol om nu te weten en kunnen gebruiken!

Claudia Hupschnitz (56)

What an amazing concept! You're safely guided throug the city and also learn how to take amazing photos.

Angie Livingston (22)

Ik wou dat er in elke stad een citywalk was. Echt een hele leuke manier op een stad te verkennen!

Jurriaan Sleurink (38)

Van nu af aan kan ik altijd en overal super coole smartphone foto's maken. Dank voor een topdag.

Henk Ottervanger (34)

Photo Class: Smartphone Citywalks door beroemd fotograaf Jeroen Swolfs

Jeroen Swolfs (1974) studeerde Rechten en Fotojournalistiek. In 2009 startte Jeroen Swolfs zijn wereldwijde fotoproject Streets of the World waarvoor hij in 7 jaar tijd naar 195 landen reisde om het straatleven op een positieve manier in beeld te brengen. National Geographic maakte een documentaire over Streets of the World. In 2017 kwam het fotoboek van Streets of the World uit en Jeroen schreef een boek over zijn reizen. In 2019 organiseerde Streets of the World de grootste foto expositie ter wereld in Dubai en London. Jeroen Swolfs is Canon Influencer, TEDx spreker, ondernemer en geeft les aan de Vrije Universiteit en de Vrije Academie.

FAQ’s

Niet het juiste antwoord? Stuur een email naar info@photoclass.nl

Kan ik Smartphone Citywalks ook met kids doen?

Jazeker! Smartphone Citywalks is toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar die met een smartphone kunnen omgaan.

Gaat de citywalk ook door met slecht weer?

Up to you! Je kunt met elk weer fantastische foto's maken, ook zeker in de regen of sneeuw. Zolang je er juist op kleed kun jij de stad in voor jouw citywalk!

Hoe werkt de app?

Nadat je de walk hebt gekocht krijg je een email met gedetailleerde instructies. Download de app op je telefoon en ga naar de Dam. De app doet vanaf daar de rest!

Kan Jeroen er ook live bij zijn?

Absoluut! Voor grotere groepen met live begeleiding neem je contact op met Photo Class. Zie onder voor het email adres.

Met welke telefoon kan ik de Smartphone Citywalks doen?

Met alle moderne smartphones!
Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en om het gebruik van de website te kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.