Fotografie Cursussen
speciaal voor smartphone!
Smartphone Fotografie Tours
Tickets

Tickets
 

Verken magisch Amsterdam en leer fotograferen als een smartphone fotografie pro!

Leer alles wat je nodig hebt om met je SMARTPHONE  de mooiste foto’s te maken tijdens een prachtige wandeling begeleid met de citywalk app van topfotograaf Jeroen Swolfs in het mooie Amsterdam!

Tickets

Start: de Dam, Amsterdam: Je Smartphone Citywalk start wanneer jij wilt in hartje Amsterdam. De app start automatisch als je op de Dam of op het Gustav Mahlerplein staat. Veel plezier!

  • De Citywalk begint met een het bekijken van de educatieve video’s waarmee je de slimste tips & trucs leert over je smartphone. Dat kan waar en wanneer je wilt, dus ook al voor de start van je walk
  • Start jouw Citywalk wanneer jij wilt met de app die vanzelf start op het startpunt op de Dam of de Zuidas
  • Verken met de Citywalks app in 2 tot 3 uur alleen, met je partner, je kinderen of je vrienden coronaproof de mooiste plekjes van Amsterdam
  • Leer in de Citywalks app van topfotograaf Jeroen Swolfs hoe je de stad professioneel vastlegt met jouw smartphone
  • Voer de opdrachten uit die je van Jeroen Swolfs krijgt en doe mee aan de online Citywalks foto wedstrijd

Smartphone Citywalks

Kies uit 3 walks, allen met garantie op fantastische foto’s!

Red Light Walk

De beroemde en beruchte Wallen van Amsterdam! Het kloppend hart van het toerisme van deze oude wereldstad. Hier is Amsterdam ooit begonnen en dat zie je terug in de schitterende architectuur en de huizen die soms teruggaan naar de 11e eeuw! Op deze route staan de mensen van Amsterdam en de reportage stijl centraal. In de nauwe steegjes van de Wallen kom je typische Amsterdamse taferelen tegen en op de grachtjes varen bootjes en zwemmen zwanen. De App wijst je de weg! Op 5 minuten lopen vanaf onze locaties zie je Amsterdam in haar volle glorie.

Canal Walk

Vanaf de start op de Dam loop je met de Citywalks App de rust van de grachtengordel in. Ontdek bekende en geheime plekken op de eeuwenoude Herengracht, Leidsegracht en Prinsengracht. De fantastische panden en magische grachten met hun woonboten garanderen bijzondere foto’s. De hele route zit boordevol met curieuze kleine winkeltjes en Amsterdammers die in de 9 Straatjes met hun dagelijkse beslommeringen bezig zijn. Esthetische fotografie op haar best!

Zuidas Walk

Ben je in New York of London? Het is de Amsterdamse Zuidas! In dit fascinerende gebied speelt architectuur natuurlijk een grote rol. Een aantal van de meest in het oog springende gebouwen van Nederland vind je op de Zuidas.

Maar de Zuidas is veel meer dan alleen maar een zakendistrict. Er wonen, werken en leven hier duizenden mensen die je gaat meenemen in jouw verhaal over dit energieke stadsdeel. Deze inspirerende walk gebruikt de langste expositie ter wereld als jouw leidraad: Streets of the World – Zuidas.

Aan de hand van de schitterende straatfoto’s van Jeroen Swolfs, die daar in een 250 meter lange expositie ten toon gesteld staan, krijg jij jouw opdrachten via de app en leer je de Zuidas op een geheel nieuwe wijze bekijken en vastleggen!

Start je Zuidas Walk op het Gustav Mahlerplein bij de Streets of the World expositie.

Ik vond het erg leuk om aan mee te doen, getriggerd te worden om goed over je keuzes na te denken. Weet zeker dat mijn vakantie-albums wat mooier gaan worden na PhotoClass!

Jurriaan Sleurink (38)

Het leukste aan de opdracht was toestemming vragen. Met elkaar in gesprek. Mensen zijn blij en open. Persoonlijke connectie dus. Gebruikte apparatuur: Huawei mobiele telefoon.

Peter van Harmelen (28)

Het voelt al meteen professioneler zo 😁 Was hartstikke leuk om smartphone fotografie te verdiepen en ik ben heel blij met het resultaat

Henk Ottervanger (34)

I really like the class and the energy you bring into it. I really appreciate this activity with the team and participate gladly

Angie Livingston (22)

Nieuwsgierig naar de mooie plaatjes? Zie hier enkele prachtige foto's. Gaaf hè? Wij kunnen nu al niet wachten tot volgende week. Dan komt de categorie Portretten!

Claudia Hupschnitz (56)

Photo Class: Smartphone Citywalks door topfotograaf Jeroen Swolfs

Jeroen Swolfs (1974) studeerde Rechten en Fotojournalistiek. In 2009 startte Jeroen Swolfs zijn wereldwijde fotoproject Streets of the World waarvoor hij in 7 jaar tijd naar 195 landen reisde om het straatleven op een positieve manier in beeld te brengen. National Geographic maakte een documentaire over Streets of the World. In 2017 kwam het fotoboek van Streets of the World uit en Jeroen schreef een boek over zijn reizen. In 2019 organiseerde Streets of the World de grootste foto expositie ter wereld in Dubai en London. Jeroen Swolfs is Canon Influencer, TEDx spreker, ondernemer en geeft les aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de Vrije Academie.

Veelgestelde vragen

Geen antwoord op je vraag? Stuur een mail naar info@photoclass.nl

Kan ik Citywalks ook doen met kinderen?

Absoluut! Smartphone Citywalks is heel toegankelijk en ook erg leuk voor kinderen vanaf 8 jaar die een smartphone kunnen gebruiken.

Gaat Photo Class: Citywalks door met slecht weer?

Photo Class: Citywalks gaat met elk weertype door want je kunt met elk soort weer prachtige foto's maken als je weet wat je doet. Maar kleed je wel op het weer van de dag en neem bij regen een paraplu mee!

Hoe werkt de App?

Je download de app op je telefoon en wordt dan met videos van Jeroen begeleid door je walk

Kan Jeroen er ook live bij zijn?

Jazeker. Neem contact op met Photo Class om Jeroen aanwezig te hebben bij jouw Citywalk.

Met welke smartphone kun je meedoen aan Citywalks?

Je kunt met elke smartphone meedoen aan Photo Class
Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en om het gebruik van de website te kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.