Fotografie Cursussen
speciaal voor smartphone!
Smartphone Fotografie Tours
Tickets

Tickets

Ontdek samen met Jeroen Swolfs Amsterdam met Photo Class: Smartphone Citywalks Private Tours

Leer privé of met een kleine groep alles wat er te leren valt over smartphone straatfotografie van Jeroen Swolfs! Hij neemt je mee naar de meest bijzonder plekjes in Amsterdam waar je opdrachten krijgt die aan het einde van een mooie dag door Jeroen persoonlijk met je/ jullie besproken worden. Kies uit de drie fantastische Walks en ontdek de wereld van de Straatfotografie met Jeroen Swolfs.

Boek Nu

Photo Class: Smartphone Citywalks

Duur – 4 uur
Type tour – Privé of groep tot 8 pax.
Kosten – € 399,-

Locaties: Felix Meritis – Keizersgracht en Tobacco Theater – Nes. Jouw Smartphone Citywalk start om 9:00 of om 14:00 in onze prachtige locaties in hartje Amsterdam.

  • Je Citywalk begint met een presentatie door Jeroen Swolfs en korte lessen over de handigste trucjes voor fotograferen met je smartphone
  • Met de speciale Citywalks App ga je samen met Jeroen Swolfs op pad door Amsterdam
  • Krijg privé les van Jeroen Swolfs
  • Aan het einde van de Walk bespreek Jeroen jouw/ jullie resultaten van de opdrachten

Morning Walk

09:00Start Citywalk
09:00 – 10:00Presentatie en les
10:00 – 10:30Uitleg Citywalk en start
10:30 – 12:00Citywalk
12:00 – 13:00Pro presentatie deelnemers
13:00Einde Citywalk

Afternoon Walk

14:00Start Citywalk
14:00 – 15:00Presentatie en les
15:00 – 15:30Uitleg Citywalk en start
15:30 – 17:00Citywalk
17:00 – 18:00Pro presentatie deelnemers
18:00Einde Citywalk borrel

 

Smartphone Citywalks

Kies uit 3 walks, allen met garantie op fantastische foto’s!

Zuidas Walk

Ben je in New York of London? Het is de Amsterdamse Zuidas! In dit fascinerende gebied speelt architectuur natuurlijk een grote rol. Een aantal van de meest in het oog springende gebouwen van Nederland vind je op de Zuidas.

Maar de Zuidas is veel meer dan alleen maar een zakendistrict. Er wonen, werken en leven hier duizenden mensen die je gaat meenemen in jouw verhaal over dit energieke stadsdeel. Deze inspirerende walk gebruikt de langste expositie ter wereld als jouw leidraad: Streets of the World – Zuidas.

Aan de hand van de schitterende straatfoto’s van Jeroen Swolfs, die daar in een 250 meter lange expositie ten toon gesteld staan, krijg jij jouw opdrachten en leer je de Zuidas op een geheel nieuwe wijze bekijken en vastleggen!

Red Light Walk

De beroemde en beruchte Wallen van Amsterdam! Het kloppend hart van het toerisme van deze oude wereldstad. Hier is Amsterdam ooit begonnen en dat zie je terug in de schitterende architectuur en de huizen die soms teruggaan naar de 11e eeuw! Op deze route staan de mensen van Amsterdam en de reportage stijl centraal. In de nauwe steegjes van de Wallen kom je typische Amsterdamse taferelen tegen en op de grachtjes varen bootjes en zwemmen zwanen. Op 10 minuten lopen vanaf onze locaties zie je Amsterdam in haar volle glorie.

Canal Walk

Loop met Jeroen over de mooiste grachten van Amsterdam! Verken de Herengracht, Leidsegracht en Prinsengracht richting de serene Amstel. De fantastische panden en magische grachten met hun woonboten garanderen bijzondere foto’s. De hele route zit boordevol met curieuze kleine winkeltjes en Amsterdammers die in de 9 Straatjes met hun dagelijkse beslommeringen bezig zijn. Jeroen geeft je/ jullie tips & tricks tijdens je wandeling. Esthetische fotografie op haar best!

Het leukste aan de opdracht was toestemming vragen. Met elkaar in gesprek. Mensen zijn blij en open. Persoonlijke connectie dus. Gebruikte apparatuur: Huawei mobiele telefoon.

Peter van Harmelen (28)

I really like the class and the energy you bring into it. I really appreciate this activity with the team and participate gladly

Angie Livingston (22)

Het voelt al meteen professioneler zo 😁 Was hartstikke leuk om smartphone fotografie te verdiepen en ik ben heel blij met het resultaat

Henk Ottervanger (34)

Nieuwsgierig naar de mooie plaatjes? Zie hier enkele prachtige foto's. Gaaf hè? Wij kunnen nu al niet wachten tot volgende week. Dan komt de categorie Portretten!

Claudia Hupschnitz (56)

Ik vond het erg leuk om aan mee te doen, getriggerd te worden om goed over je keuzes na te denken. Weet zeker dat mijn vakantie-albums wat mooier gaan worden na PhotoClass!

Jurriaan Sleurink (38)

Photo Class: Smartphone Citywalks door topfotograaf Jeroen Swolfs

Jeroen Swolfs (1974) studeerde Rechten en Fotojournalistiek. In 2009 startte Jeroen Swolfs zijn wereldwijde fotoproject Streets of the World waarvoor hij in 7 jaar tijd naar 195 landen reisde om het straatleven op een positieve manier in beeld te brengen. National Geographic maakte een documentaire over Streets of the World. In 2017 kwam het fotoboek van Streets of the World uit en Jeroen schreef een boek over zijn reizen. In 2019 organiseerde Streets of the World de grootste foto expositie ter wereld in Dubai en London. Jeroen Swolfs is Canon Influencer, TEDx spreker, ondernemer en geeft les aan de Vrije Universiteit en de Vrije Academie.

Veelgestelde vragen

Geen antwoord op je vraag? Stuur een mail naar info@photoclass.nl

Lijkt het je ook leuk om een online cursus smartphone fotografie te doen neem dan een kijkje bij onze superleuke online smartphone fotografie cursussen op www.photoclass.nl

We hebben cursussen speciaal voor iPhone fotografie

Een cursus speciaal voor moeders die mooie smartphone foto’s willen maken van hun kinderen

Een hele leuke cursus smartphone straatfotografie

En een cursus speciaal voor smartphone honden fotografie

Kan ik Smartphone Citywalks ook doen met mijn team/ bedrijf?

Jazeker! Voor teams/ clubs en corporates heeft Photo Class custom made opties. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gaat Photo Class: Citywalks door met slecht weer?

Photo Class: Citywalks gaat met elk weertype door want je kunt met elk soort weer prachtige foto's maken als je weet wat je doet. Maar kleed je wel op het weer van de dag en neem bij regen een paraplu mee!

Wanneer kan ik kiezen welke route ik wil lopen?

Tijdens de sessies in Felix Merites krijg je verdere uitleg over de routes en voorbeelden van de fotografie die erbij hoort. Je maakt daarna je keuze en begint aan je walk.

Vanaf welke leeftijd kan je deelnemen aan Photo Class: Citywalks?

Vanaf 12 jaar onder begeleiding van een volwassene en vanaf 16 jaar zelfstandig

Wat gebeurt er als ik niet kan komen?

Je kunt dan een voucher krijgen voor een andere datum of je geld wordt terugbetaald

Wat gebeurt er als jullie moeten cancellen?

Ook dan kun je je Citywalk verplaatsen naar een andere datum of je geld terugkrijgen

Met welke smartphone kun je meedoen aan Citywalks?

Je kunt met elke smartphone meedoen aan Photo Class

Worden mijn foto's gebruikt door Photo Class?

Alleen na expliciete toestemming gebruiken we jouw foto's voor reclame doeleinden zoals plaatsing op de website